Skip to main content

Focus 2

Wie mij een beetje kent, weet dat ik weinig heb met discipline en focus. Ik kan verdwalen in van alles en zaken die er toe doen, flink uitstellen. Elke 2 weken een blog online zetten is voor mij dus een flinke uitdaging. Het was me denk ik niet gelukt als ik het filmpje dat je kan checken in deze blog nooit gezien zou hebben. Misschien heb jij er ook wat aan…

In het eerste deel kregen jullie al een trailer te zien van een filmpje dat ik ooit zag en sindsdien veel aan heb gehad. Eindelijk is het gelukt om een volledige versie te vinden! Discipline en focus zijn al mijn hele leven lastige dingen. Elke 14 dagen een blog online zetten is dan ook een uitzonderlijke prestatie voor iemand als mij ;-) Ik heb best wat tijd besteed aan zelfhulpboekjes, tips en trainingen om gedisciplineerder en meer gefocust door het leven te gaan. De 10 minuten die het kostte om het bovenstaande filmpje te kijken, bleek uiteindelijk de beste investering.

Na vandaag begint ook mijn blogvakantie. Ik wil nodig weer een tijdje ont-moeten. Half augustus ben ik weer present.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer over Lennert Streuper

Lennert is ruim 35 jaar, getrouwd en vader van twee zonen. Hij was Jarenlang jeugdleider en kerkt bij een evangelische gemeente. Het allerliefst zit hij met zijn vrouw, vrienden of zwager te bomen over het leven.