geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

Alle blogs, lyric posts en podcasts van Lennert

In 2014 startte Renco met zijn zwager Lennert de blog geloofsvoer.nl. Je leest er meer over in de aller-aller-eerste blog uit januari 2014. Eind 2015 stopte Lennert met bloggen en eind 2018 kwam Dick ‘aan boord’.

Op deze pagina vind je alles van Lennert overzichtelijk bij elkaar. Het zijn veelal blogs, maar soms ook lyric posts of podcasts.

Lennert Streuper

Lennert is ruim 35 jaar, getrouwd en vader van twee zonen. Hij was Jarenlang jeugdleider en kerkt bij een evangelische gemeente. Het allerliefst zit hij met zijn vrouw, vrienden of zwager te bomen over het leven.
Geld, tijd, ruimte en anderen deel 2

Twijfel, een reactie van Len

Eerder blogde Renco over twijfel over Gods bestaan. De vader van Len reageerde in een eerdere blog, en vandaag reageert ook Len. Lees en reageer zelf ook.

8x kring vs kerk

Elke week zitten we er weer: in de kerk. Ik ervaar echter meer kerk-zijn in de kring dan in de kerk zelf. Laten we de frequentie omdraaien: elke week kring, maandelijks een kerkdienst. Lees in 8 punten waarom.

Stoppen

Ik stop ermee, met dat bloggen. Alhoewel jullie nog niet echt van mij af zijn. Check de blog voor meer uitleg.

Christen in postmoderne tijd 6

Het laatste deel van de serie over de verwarde christen in een postmoderne tijd. Wat voor positie nemen we in ten opzichte van de tijdsgeest om ons heen?

No longer slaves

| Lennert Streuper | | 6 reacties
Alhoewel ik verder wilde gaan met de serie over de Postmoderne christen, is er toch wat anders uit gekomen. Mijn hoofd stond er niet naar. In deze blog lees en luister je naar iets dat bij mij op repeat stond.

Christen in postmoderne tijd 5

| Lennert Streuper | | Reageren
We luisteren graag naar de idealen en adviezen van onze tijdsgeest. Verliezen we niet die andere Geest uit het oog? Vandaag een blog over tijdsgeest vs Heilige Geest. Deel 5 van de serie over een christen in een postmoderne tijd.

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2021