geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

Hier gebeurt het luisteren. Volstrekt willekeurig plaatsen we hier nummers die ons, om welke reden dan ook, weten te raken. Je vindt een video plus de lyrics en het persoonlijke waarom. En daar zit regelmatig best stevige muziek tussen.

Eens per maand in je inbox?

Liever luisteren dan lezen?

Don’t Let Me Go

| Renco Schoemaker

In mijn muzieklijst van 2020 stond op 3 het album ‘Who We Are: The Head and the Heart’ van Fireflight omdat ik het gewoon een erg goed rockalbum vind. Weinig toeters en bellen en tekstueel sterk. Vandaag deel ik de ‘album closer’ hier met jullie. Wat kan Dawn zingen zeg, prachtig. Een waardig afsluiter van een sterk album met een hoopvolle tekst.

Two Ships

| Renco Schoemaker
Renco vroeg zich af waarom hij niet eerder muziek deelde van veteranen Oh, Sleeper. Nu dus alsnog met het opbouwende nummer Two Ships.

The Family Disease

| Renco Schoemaker
De band Oceana bestond maar kort, maar maakt in 2009 het album Birth.Eater, geheel gewijd aan abortus vanuit een heel eigen perspectief. Vandaag deelt Renco daarvan het nummer The Familiy Disease.

En nog veel meer muziek…!

Oceans (metalcover)

| Renco Schoemaker
Renco werd getipt op een geslaagde metalcover van het nummer Oceans, hier ook wel bekend als Opwekking 789 – Lopen of het Water. Geef het ook eens een luisterbeurt!

Wayfaring Stranger

| Dick Sluiter
Dick herkeek de fantastische film 1917 en toen viel hem het nummer I Am a Poor Wayfaring Stranger op. Het wordt a capella gezongen in de film. Vandaag meerdere versies van het nummer in deze lyric post.

Hurt

| Dick Sluiter
Een beroemde cover, door Johnny Cash gezongen, nog niet eerder door ons gepubliceerd. Een gemis vond Dick, maar daar komt na vandaag verandering in.

Ellapsis (Time Is A Sickness)

| Renco Schoemaker
Renco maakte kennis met de band Dreamtigers en kon niet anders dan er een lyric post aan wijden. Natuurlijk in de hoop dat je ze ook een luisterbeurt gunt.

Jesus’ Blood Never Failed Me Yet

| Dick Sluiter
Dick hoorde dit nummer vandaag voor het eerst en was tot tranen geroerd. Beluister het nummer Gavin Bryars & Tom Waits ook.

The Beginning, The End

| Renco Schoemaker
De band Meadows wist Renco in één keer te pakken met het nummer The Beginning, The End. Dat verdient een plekje op geloofsvoer.

Psalm 102

| Dick Sluiter
Semler verraste de christelijke muziekwereld door met haar vorige EP Lauren Daigle van de nummer één te stoten. Nu is ze terug, en hoe! Dick deelt vandaag Psalm 102.

Spirit Breaker – Flauros

| Renco Schoemaker
In de zomer deelde Renco een aantal rustige nummers, maar Flauros van de band Spirit Breaker is weer heerlijk hard. Voor de liefhebbers dus.

copyright © geloofsvoer - 2013-

Powered by YOOtheme.