geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

Ont-moeten

Ook zo toe aan vakantie? We moeten het hele jaar door van alles. Wat moet je in de vakantie?

De vakantie staat voor de deur en ik ben er aan toe. De druk voor deadlines werd groter dan de inspiratie voor de uitvoering ervan. Dit merkte ik niet alleen op mijn werk, maar ook op andere gebieden. Bijvoorbeeld bij het schrijven voor dit blog. Elke twee weken 800 woorden in de goede volgorde zetten lijkt misschien niet veel, maar soms wordt de druk van een deadline groter dan de inspiratie…. Ik neem dus even echt vakantie. Niet alleen van mijn werk, ook van het schrijven voor dit blog.

Even geen deadlines, even niks moeten.

En mijn vakantie begint ook direct. De 800 woorden ga ik deze keer niet halen. Theanne wel. Zij schreef een mooi artikel over de vakantieperiode. Bij de eerste alinea’s begon het negatief te kriebelen. Bijna stopte ik geërgerd met lezen: “Weer zo’n artikel dat me wil aansporen schuldgevoel aan praat, om de vakantie zo goed en efficiënt mogelijk door te brengen als christen”. Gelukkig las ik door en bleek ik op het verkeerde been te zijn gezet. Ik verklap verder niks en raad je van harte aan het zelf te lezen.

Ik wens jullie een fijne vakantie!

Photo Credit: gaspartorriero via Compfight CC

Ps: Mijn zwager heeft waarschijnlijk voldoende inspiratie om ook in de vakantieperiode geloofsvoer toe te dienen. Blijf deze site dus gewoon checken ;-)
Lennert Streuper
Laatste berichten van Lennert Streuper (alles zien)

Reactie

  • Hee Len, heeele goede vakantie toegewenst! Waarin je hopelijk ook echt tot rust kan komen…! En weer nieuwe inspiratie mag ontvangen voor de komende 800 woorden ;) waar je nu ff voorlopig nog niet aan hoeft te denken.. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2020