geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

Flatfoot 56 – Penny

De mannen van Flatfoot 56 weten live wel een feestje te bouwen. Vandaag het nummer Penny van het nieuwe album Odd Boat.

Meerdere keren zag ik Flatfoot 56 live tijdens het jaarlijkse Christmas Rock Night festival in Duitsland. En wat is dat genieten zeg. Al vanaf het eerste akkoord op de gitaar is het één groot feest. Gooi d’r een ukulele en een doedelzak bij en je hebt non-stop chaos, en niet alleen voorin het midden (moshpit). Ik ben met m’n 32 natuurlijk niet de jongste meer en houdt zoiets geen uur meer vol (if ever), maar niettemin hoop ik ze binnenkort weer eens live te zien. Eerder dit jaar bracht Flatfoot 56 hun nieuwe album Odd Boat uit met daarop veel moois, waaronder het nummer Penny. Heel mooi, de vrouwelijke zang in het tweede deel van het nummer. “Your worth is so much more then others can see”. Fijne Bevrijdingsdag!

Lyric Video

Songteksten

They call me legion, I’ve broken many men
You won’t believe the pure hell that my life has been
My friends all hate me, I’m covered in their curse
Fear surrounds me, because I am the worst

No father can save me
I’m a lost cause a broken man
A slave who isn’t free
Too often I’ve crossed the line
Already out of time

The crowd surrounds me to pay me for my crime
Caught in the act of a shameful state of mind
No fault of mine though, I’ve always been alone
An orphan daughter just looking for a home

No father can save me
I’m a lost cause a broken man
A slave who isn’t free
Too often I’ve crossed the line
Already out of time

Come away my son, away my one, away with me
Your worth is so much more then others can see
Come away my girl, away my pearl away with me
You’ll find with me a home that’s safe to dream

Come away my son, away my one, away with me
Your worth is so much more then others can see
Come away my girl, away my pearl away with me
You’ll find with me a home that’s safe to dream

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

copyright © geloofsvoer - 2013-

Powered by YOOtheme.