geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#25 TV-seriepraat

Dick en Renco (veel te lang) in gesprek over series die je wel en niet zou moeten kijken.

In aflevering 25 praten Dick en Renco over TV-series die wel en niet de moeite waard zijn. Wat maakt een serie (heel) goed? Alleen luisteren wanneer je van TV-series houdt..
| Renco Schoemaker

Net niet meer in 2021 kunnen persen, maar we konden het alsnog niet laten. We schrijven niet voor niets eindejaarslijstjes, toch? Omdat onze muzieksmaken dermate uiteen liggen, hebben we die bespreking niet herhaald. Maar qua TV-series weten we elkaar wederom goed te vinden. Waarom is eigenlijk een serie als Breaking Bad zoveel beter dan La Casa de Papel? Daar hebben we wel wat ideeën bij. Met het komende jaar keuze uit nóg meer streamingdiensten, doe je vast wat inspiratie op. En hopelijk lossen we onze meermalen gemaakte belofte over de volgende aflevering werkelijk in!

Show notes

In deze 25ste aflevering praten Dick en Renco veel te lang door over series die wel en niet te moeite waard zijn. Een aflevering voor seriekijkers, en anders niet. En misschien wel een aflevering primair voor onszelf. Het is in ieder geval raadzaam de beide eindejaarslijsten vooraf te lezen of bij de hand te hebben terwijl je luistert.

Serie top 10 van 2021 (Dick)

Renco’s serie top 2×10

Op de blog vind je ook nog meer film/tv lijstjes. Zoals deze van Dick uit 2019, en deze van 2020. Renco schreef deze lijst over 2019 en deze over 2020.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer - 2013-

Powered by YOOtheme.