geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#3 Muziek geluisterd in 2020

Muziek is nu eenmaal machtig mooi. Toch?

In deze episode praten Dick en Renco a.d.h.v. hun eindejaarslijsten over muziek. Omdat muziek nu eenmaal machtig mooi is!
| Renco Schoemaker | Reageren

In navolging van de opzet TV-series (Renco’s) top zoveel van 2020, gevolgd door een podcast over deze top 10, maakten we beide een muziek top 10 van 2020 – je vindt die van Dick hier en die van Renco hier – en bespreken die tijdens deze podcast. Niet vergeten:  Dick maakte ook een film top 10 voor het jaar 2020. Verder is het nog best lastig de routine in het podcasten te krijgen. De podcast hier online zetten doe ik immers ook pas een ruime maand na de opname. Het goede nieuws: vanavond nemen we weer een nieuwe episode op!

#3 Muziek geluisterd in 2020

Show notes

Zo tegen het einde van 2020 staan Dick en Renco wederom stil bij lijstjes. Ditmaal niet over TV-series, maar over muziek. Ze bevragen elkaar over de notering in hun eigen top 10 (die je leest op geloofsvoer.nl). Dus, luister mee en doe inspiratie op voor te luisteren muziek. Voor ieder wat wils, beloofd!

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Blogs lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op dit moment

  • God 9.0 – over godsbeelden

    In de komende podcast hoop ik met Dick van gedachten te wisselen over godsbeelden. Wat zijn dat eigenlijk? Het raakt aan een boek dat ik …
  • #12 Rationeel geloof

    Op uitnodiging van mij keken we beide een aflevering van het programma Andries, met daarin als gast Jurjen van Houwelingen. Vervolgens ov…
  • Alles is gezegend

    In 2020 kwam Typhoon met zijn nieuwe album: Lichthuis. Het was alweer even geleden dat Typhoon van zich liet horen. Na het succesvolle vo…

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2021