Skip to main content

#3 Muziek geluisterd in 2020

Muziek is nu eenmaal machtig mooi. Toch?

In deze episode praten Dick en Renco a.d.h.v. hun eindejaarslijsten over muziek. Omdat muziek nu eenmaal machtig mooi is!
| Renco Schoemaker

In navolging van de opzet TV-series (Renco’s) top zoveel van 2020, gevolgd door een podcast over deze top 10, maakten we beide een muziek top 10 van 2020 – je vindt die van Dick hier en die van Renco hier – en bespreken die tijdens deze podcast. Niet vergeten:  Dick maakte ook een film top 10 voor het jaar 2020. Verder is het nog best lastig de routine in het podcasten te krijgen. De podcast hier online zetten doe ik immers ook pas een ruime maand na de opname. Het goede nieuws: vanavond nemen we weer een nieuwe episode op!

Show notes

Zo tegen het einde van 2020 staan Dick en Renco wederom stil bij lijstjes. Ditmaal niet over TV-series, maar over muziek. Ze bevragen elkaar over de notering in hun eigen top 10 (die je leest op geloofsvoer.nl). Dus, luister mee en doe inspiratie op voor te luisteren muziek. Voor ieder wat wils, beloofd!

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.