geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#2 TV-series gekeken in 2020

Omdat niet alle TV-series de moeite waard zijn.

In deze episode praten Dick en Renco a.d.h.v. Renco’s eindejaarslijst over TV-series die wel en de niet de moeite waard zijn. En waarom dan natuurlijk. Dus, doe inspiratie op!
| Renco Schoemaker | Reageren

Na zo’n eerste episode (start) moet je even herpakken en doorzetten. Ook hadden we wat audio oneffenheden weg te werken. Zo was in episode één de audio van Renco veel beter hoorbaar dan die van Dick, maar dat hebben we weten op te lossen. Vandaag gaat het over TV-series en onze opname van ruim een uur hebben we terug weten te brengen tot ruim een half uur. Moet wel interessant blijven natuurlijk. Deze podcast luister je idealiter net voor of na het lezen van dit overzicht.

“Bij dit soort series ben je niet al naar één aflevering ‘hooked’.”

#2 TV-series gekeken in 2020

Show notes

In de aflevering twee van geloofsvoer gesprek gaat over over TV-series. Dick en Renco mogen die beide graag kijken en daar eindeloos over praten. Vandaag gaat het gesprek over de door Renco in 2020 gekeken series. Wat is de moeite waard, en wat niet?

Check ‘Renco’s serie top 3×6‘ op geloofsvoer.nl

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app Wat jij wil.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Blogs lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op dit moment

  • Geld, tijd, ruimte en anderen deel 2

    Mijn vorige blog ging over slaap vatten, mentale rust en de invloed van geld en tijd daarop. Vandaag het vervolg op die blog met de onder…
  • #7 Christelijke politiek

    In het kielzog van de verkiezingsuitslag namen Dick en Renco een episode op over christelijke politici n.a.v. een reeks interviews met li…
  • Praise the Void

    Door de jaren heen kwam de (stevige metal) band Demon Hunter meerdere keren voorbij. Met een indrukwekkend repertoire aan albums werd het…

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2021