geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#2 TV-series gekeken in 2020

Omdat niet alle TV-series de moeite waard zijn.

In deze episode praten Dick en Renco a.d.h.v. Renco’s eindejaarslijst over TV-series die wel en de niet de moeite waard zijn. En waarom dan natuurlijk. Dus, doe inspiratie op!
| Renco Schoemaker

Na zo’n eerste episode (start) moet je even herpakken en doorzetten. Ook hadden we wat audio oneffenheden weg te werken. Zo was in episode één de audio van Renco veel beter hoorbaar dan die van Dick, maar dat hebben we weten op te lossen. Vandaag gaat het over TV-series en onze opname van ruim een uur hebben we terug weten te brengen tot ruim een half uur. Moet wel interessant blijven natuurlijk. Deze podcast luister je idealiter net voor of na het lezen van dit overzicht.

“Bij dit soort series ben je niet al naar één aflevering ‘hooked’.”

#2 TV-series gekeken in 2020

Volg ons op Soundcloud

Show notes

In de aflevering twee van geloofsvoer gesprek gaat over over TV-series. Dick en Renco mogen die beide graag kijken en daar eindeloos over praten. Vandaag gaat het gesprek over de door Renco in 2020 gekeken series. Wat is de moeite waard, en wat niet?

Check ‘Renco’s serie top 3×6‘ op geloofsvoer.nl

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog, rechtstreeks via Soundcloud (app) of in je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Meer van Renco Schoemaker

Renco Schoemaker
Laatste berichten van Renco Schoemaker (alles zien)

Blogs lezen

De podcast startten we in 2020, maar blogs zijn er al tweewekelijks vanaf 2014.

Veelgelezen blogs

 • You Want It Darker

  Dick vraagt vandaag aandacht voor het nummer ‘You want it Darker’ van Leonard Cohen: cynische berusting van een moegestreden ziel.
 • Deuterocanonieke boeken

  Vast wel eens van gehoord: de deuterocanonieke boeken. Maar heb je ze wel eens lezen? Ze staan vandaag centraal in deze blog.
 • Loven eren prijzen, wat is dat

  Het zijn veelgebruikte woorden: loven, eren en prijzen. Maar wat betekent dat nu wanneer we zeggen dat we God loven, God eren en God prijzen? Een verkenning
 • Ongelijke span anders bekeken

  De tekst over het ongelijke span uit 2 Korinthe. 6:14-18 is niet onomstreden. Vandaag een verkenning van de (veelzijdige?) betekenis.
 • If It Be Your Will

  Dick ontdekte (wederom) dat het bijzonder is wanneer een ander voor je bidt. Leonard Cohen schreef er lang geleden een mooi lied over. Lees en luister zelf.
 • Barmhartig- & rechtvaardigheid

  De woorden barmhartigheid en rechtvaardigheid heeft iedereen wel eens gehoord. Een nadere verkenning van beide begrippen.
 • De progressieve christenen

  Wat is nu een progressieve christen en moeten we deze ‘beweging’ zien als een bedreiging voor ons geloof?
 • Geduld

  Vandaag deelt Dick een gedicht hier op geloofsvoer. Over geduld, rijpen, de kamers van het hart en de antwoorden leven. Hoe geduldig ben jij?
 • Grof in de mond

  Hoe kunnen we ons als christenen opstellen als het gaat om grof taalgebruik? Maakt het allemaal niet zoveel uit of dienen we juist terughoudend in te zijn?

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2020