Skip to main content

#2 TV-series gekeken in 2020

Omdat niet alle TV-series de moeite waard zijn.

In deze episode praten Dick en Renco a.d.h.v. Renco’s eindejaarslijst over TV-series die wel en de niet de moeite waard zijn. En waarom dan natuurlijk. Dus, doe inspiratie op!
| Renco Schoemaker

“Bij dit soort series ben je niet al naar één aflevering ‘hooked’.”

Na zo’n eerste episode (start) moet je even herpakken en doorzetten. Ook hadden we wat audio oneffenheden weg te werken. Zo was in episode één de audio van Renco veel beter hoorbaar dan die van Dick, maar dat hebben we weten op te lossen. Vandaag gaat het over TV-series en onze opname van ruim een uur hebben we terug weten te brengen tot ruim een half uur. Moet wel interessant blijven natuurlijk. Deze podcast luister je idealiter net voor of na het lezen van dit overzicht.

Show notes

In de aflevering twee van geloofsvoer gesprek gaat over over TV-series. Dick en Renco mogen die beide graag kijken en daar eindeloos over praten. Vandaag gaat het gesprek over de door Renco in 2020 gekeken series. Wat is de moeite waard, en wat niet?

Check ‘Renco’s serie top 3×6‘ op geloofsvoer.nl

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.