Skip to main content

Deathbreaker – The Sinking

Facedown Records weet me al jaren te boeien en met de nieuwe band Deathbreaker gaat dat net zo!

De m’n laatste blog – die volgende week een vervolg krijgt – noemde ik al kort de band Deathbreaker. Als nieuwe toevoeging bij het label Facedown Records wisten ze m’n aandacht direct te pakken. Meer dan de jongste telg in de Solid State familie (Earth Groans). Vooral het tweede deel van het album Disconnect pakt door teksten én muziek; de nummers The Sinking, Eclipse en Absence beklijven. Favoriet is Eclipse, maar omdat daar geen video van was vandaag als goede tweede: The Sinking: “…the comforts in my compromises hold me back from all I should let go.”

Lyric Video

Songteksten

God have mercy. One by one the bodies reach the surface, we abandoned the course and changed our purpose to nothing, we drown in shallow water, set our sails a course we thought we needed, we believed in the lies that we created we’re shipwrecked. Lost at sea we’re doomed from the beginning, and at the end of the day we’re still drowning inside.

Truth is in the eye of the beholder but my eyes are growing older and to see the truth inside my lies, I don’t want to play this game anymore. It’s my lies are tallest but it’s so hard to become honest when I blamed you for the wreckage that I had left and said this was your fault. So I will keep what I created and I will love what should be hated and the comforts in my compromises hold me back from all I should let go. I said I’d always see you through this but then I sold you out like Judas and now I’m left to walk alone and this was all my fault.

We believed in a lie ‘cuz we believed in ourselves
Shipwreck, Abandon
We sank the vessel as we burned our sails
Shipwreck, Abandon
So I begin to drown in this nothingness
All alone
And I’ll breath the air ’till I kiss the sky
Save our souls,
Drowning in the emptiness will you
Save our Souls,
Drown me now we’re all shipwrecked
Save Our Souls
Shipwrecked
Save Our Souls
Shipwreck
Abandon
Shipwreck
Abandon
And this is all my fault

I’ll abandon the ship and I’ll swim to shore,
Shipwreck, Abandon
I’ll abandon the ship and I’ll swim to shore,
Shipwreck, Abandon
I’ll abandon the ship I’ll swim to shore,
I’ll abandon the ship and I’ll swim back home.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer over Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.