Skip to main content

#89 Wetenschap en (blijvend) geloof?

Dick en Renco gaan in gesprek met Riekel over de (geloofs)gordijntjes die de wetenschap opzij kan schuiven.

Een openhartig gesprek tussen Dick en Renco met gast Riekel over het effect van wetenschap op geloof. Hoe beantwoord je de grote vragen met en zonder de wetenschap?
| Renco Schoemaker

Niet vaak komt er een podcast later dan vrijdag online, maar omdat ik een dagje vrij was bleef het even liggen. Op de valreep van het weekend hierbij alsnog een nieuwe aflevering. Met Riekel en Dick was het eerlijk op openhartig praten over de relatie tussen geloof en wetenschap.

Show notes

Dick en Renco voeren een openhartig gesprek met Riekel nadat hij vertelde over hoe de wetenschap de gordijntjes opzij deed en welk effect dat had en heeft op zijn geloof. Tegelijkertijd is Riekel een trouw lid van een kerkgemeenschap. Hoe zit dat? En moet dat spreekwoordelijke kaartenhuis van je geloof verplicht eens in je leven instorten? Luister mee en reageer op de site of via de mail.

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.