Skip to main content

#88 Met je tiener naar de kerk?!

Een openhartig gesprek over kerk en tieners met tienerpapa’s Len en Wim.

Een vervolggesprek tussen Dick en Renco met Len en Wim. Dit keer over de lastigheid met tieners en de kerk: waarom zouden ze mee?
| Renco Schoemaker

Zo’n tweede aflevering op dezelfde avond opnemen loopt toch vaak net wat soepeler. De spreekwoordelijke kop is er af, het ijs is gebroken en je bent al wat meer op elkaar ingespeeld. Deze aflevering over tieners mee (krijgen) naar de kerk vond ik inhoudelijk geslaagd en qua sfeer erg leuk. Het helpt daarbij natuurlijk dat Len en Wim zelf ook regelmatig podcasten (en podcasts voor opdrachtgevers produceren). Hopelijk mogen we volgend seizoen nog eens terugkomen!

Show notes

Deze aflevering namen we direct na de vorige op en bestaat dus ook uit hetzelfde gezelschap. We gaan nog even door over de kerk, maar dan specifiek rondom tieners. Want hoe leg je aan een tiener uit dat ‘ie mee moet naar de kerk? Als ouders sta je soms met je mond vol tanden en kan het lastig zijn eerlijk antwoord te geven op de vragen en bezwaren die een tiener aanvoert. Herkenbaar? Luister dan zeker mee!

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.