geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

Archabald – The Glassy Sea

| Renco Schoemaker |
De voor mij nieuwe indie rock band Archabald verrast met het album Relativity. Daarop ook het nummer The Glassy Sea.

Ik neem me al meer dan een jaar voor te schrijven over de hoop. Het gaat vaak over geloof en liefde. En dat lijkt me goed, maar hoe zit het met de hoop? Wat is hoop en welke rol speelt hoop in mijn persoonlijk leven? Ik werd er aan herinnerd toen ik via de uitstekende website http://www.indievisionmusic.com/ (IVM) gewezen werd op het album Relativity van indie band Archabald. Op dat album staat het prachtige nummer The Glassy Sea. Erg mooi, zowel qua muziek als qua tekst. Vrees niet, geen harde herrie deze week. Een gratis samples van hun muziek download je hier op Noisetrade en het album kopen kan hier op Bandcamp. Tot slot lees je de IVM recensie via deze link. Recommended Rock!

 Video clip

Songteksten

I heard of a place, a place we’ll be, hand in hand side by side in the sand by the glassy sea. If you get there before me, wait for me please. To tell you the truth I’d do the same for you, to tell you the truth I’m scared of the distance we’ll travel through.
My grip on you may be slipping, but hold on, we’ll claim victory, we are creatures of habit and our habitats, I don’t want to be around for the after math, I want to be lying under dark green grass when the scales tip and the planets crash into each other no will be around to see our epitaphs that read.

One day, all our lungs will collapse.

The thought of heaven, scares the hell out of me, and the thought of hell, well, points me to heaven. But I don’t want fear to drive what I believe, I want hope to be the compass, to be the map that guides me to, the glassy sea.
I know we’ll stand side by side on that shore hand in hand, tears dried, blind eyes opens wide, filled with joy, filled with peace, at the sight of our king.

But until that day brother, hold on to hope.
And until that day sister, hold on to hope.

And until that day we can hold onto each other as we hold on to hope because that’s all we’ve got left.
Even though the thought of heaven is daunting I know I’m the end I’ll never be wanting because one day all our lungs will collapse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer over Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

copyright © geloofsvoer - 2013-

Powered by YOOtheme.