Skip to main content

Future of Forestry – Homeward

| Renco Schoemaker |
Future of Forestry verraste mij met het prachtige album Awakened to the Sound. Vandaag staat het nummer Homeward centraal.

Zo af en toe komt een nieuw album zomaar ‘uit de lucht’ vallen. Al jaren kan ik, zo nu en dan, erg genieten van de rustige muziek van Future of Forestry. En toen was daar ineens het album ‘Awakened to the Sound’. Alhoewel, ineens… ze brengen al sinds de start in 2006 elk jaar wel muziek uit. En in 2016 dus op de valreep ook. Gezien de tijd van het jaar wil ik je hierbij ook tippen op hun kerst EP’s (Advent Christmas EP Vol I-II-III). Op het nieuwe album staat het nummer Homeward dat me bij de strot greep. Net zoals het nummer At the Table van Josh Garrels destijds (ik beperk me even tot de rustige muziek). Overigens bracht Josh Garrels het prachtig kerstalbum uit: The Light Came Down. Maar vandaag dus Homeward met die prachtige, eigenwijze viool. Love it  (en luister vooral ook Horses!).

Video clip (instrumentaal)

Video clip

Songteksten

I will search for your heart
When your world is dim
I will know all your mind
I will call you mine

Child I won’t let you go
We are homeward bound, yeah
Child I’ll sing till it’s clear
We are homeward
In my voice you will know
The sound of hope

On this road that we walk
Feel the earth beneath
I will stay by your side
So close that you cannot hide

Het gehele album is hier te luisteren op YouTube (ook de instrumentale versie).

Comments (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer over Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.