Skip to main content

No longer slaves

| Lennert Streuper |
Alhoewel ik verder wilde gaan met de serie over de Postmoderne christen, is er toch wat anders uit gekomen. Mijn hoofd stond er niet naar. In deze blog lees en luister je naar iets dat bij mij op repeat stond.

De afgelopen week had ik de serie over de postmoderne christen af willen schrijven. Ik kon mij er niet toe zetten, omdat mijn hoofd vol zat met andere dingen. Ook met dingen die me angstig maken. In plaats van het typen van een blog op de laptop, heb ik onderstaand nummer vaak op repeat gezet.

Het nummer wordt gezongen door mijn generatiegenoten. De laatste weken heb ik veel gelezen over de postmoderne invloed op de kerk. Daarbij lees ik heel erg veel over generatiegenoten die van alles rondom het geloof in twijfel trekken. Alhoewel het taboedoorbrekend is, vind ik het lang niet altijd inspirerend. Ik vind het daarom een verademing om onderstaande nummer te luisteren: deze hipsters durven nog voor een waarheid te staan. En het is ook nog eens een waarheid die mijn drukke hoofd momenteel niet vaak genoeg kan horen. Op repeat dus!

 

You unravel me, with a melody
You surround me with a song
Of deliverance, from my enemies
Till all my fears are gone

I’m no longer a slave to fear
I am a child of God… 

From my mothers womb
You have chosen me
Love has called my name
I’ve been born again, into your family
Your blood flows through my veins

I’m no longer a slave to fear
I am a child of God…

I am surrounded
By the arms of the father
I am surrounded
By songs of deliverance

We’ve been liberated
From our bondage
We’re the sons and the daughters
Let us sing our freedom

You split the sea
So I could walk right through it
All my fears were drowned in perfect love
You rescued me
So I could stand and sing
I am child of God…

www.bethelmusic.com

Tekst en muziek: Brian Johnson, Jonathan David Helser, Joel Case 

Foto: www.theunshakeable.com

 

Comments (6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer over Lennert Streuper

Lennert is ruim 40 jaar, getrouwd en vader van twee zonen. Hij was jarenlang jeugdleider en kerkt bij een evangelische gemeente. Het allerliefst zit hij met zijn vrouw, vrienden of zwager te bomen over het leven.