geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog van Dick of Renco. Lees en leer met ons mee.

Schreeuwen naar God

| Lennert Streuper | | 2 reacties
Een filmpje dat ik een paar keer per jaar bekijk. Over schreeuwen naar God, stormen in het leven en de plek die Gods liefde daarin neemt. Voor mij is het een relevante boodschap. Voor jou ook?

Onderstaand filmpje kijk ik een paar keer per jaar. Het gaat over stormen, schreeuwen, Jezus, echtheid, een religieus misverstand en een wandeling om een meer. Verder verklap ik niks. Oké, 1 ding mag je nog weten. Ik houd het zelden droog als ik dit filmpje bekijk, dus voor mij is het relevant. Voor jou ook?

Vorige blog
Volgende blog

Lennert Streuper
Laatste blogs van Lennert Streuper (see all)

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2020