Skip to main content

Most, the movie

Most is een indringende film over een liefdevolle vader die voor een onmogelijk dilemma komt te staan. De film weet het hart van Pasen te raken.

Most (De Brug) is een indringende moderne gelijkenis over een liefhebbende vader, zijn jonge zoon en de noodlottige dag waarop ze proberen een rampzalig treinongeluk te voorkomen. Deze Tsjechische korte film uit 2003 heeft verschillende prijzen gewonnen en werd in 2004 genomineerd voor een Oscar. De film zit vol symbolen die het hart van Pasen weten te raken.

Voor de kijker die voldoende heeft aan Engelse ondertiteling kan ik deze HD versie aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer over Lennert Streuper

Lennert is ruim 35 jaar, getrouwd en vader van twee zonen. Hij was Jarenlang jeugdleider en kerkt bij een evangelische gemeente. Het allerliefst zit hij met zijn vrouw, vrienden of zwager te bomen over het leven.