Skip to main content

#26 Geloofsgeluk

Brengt religie en het geloof een mens (meer) geluk?

In deze aflevering gaan Dick, Lennert en Renco samen in gesprek over de vraag of geloof/religie (meer) geluk brengt in je leven. En niet digitaal dit keer, maar alledrie bij elkaar.
| Renco Schoemaker

Lang is er gepraat over een podcast ‘in het echt’ opnemen. Tot nu toe waren dat alleen aflevering 15 en aflevering 21 tussen Lennert en Renco. Alle afleveringen tussen Dick en Renco zijn via een digitale verbinding opgenomen. Maar nu is het moment daar: een heuse in het echt opgenomen aflevering met Dick, Lennert en Renco bij elkaar. Voor ons smaakte dat zeker naar meer en we hopen voor jou als luisteraar ook natuurlijk!

Show notes

In deze aflevering gaan Dick, Lennert en Renco samen in gesprek over de vraag of geloof/religie (meer) geluk brengt in je leven. Ter voorbereiding keken ze een aflevering van ‘Witteman ontdekt: religie’. Dit is de eerste aflevering met de drie heren bij elkaar en dan ook nog eens in één ruimte (en dus niet digitaal). Dus verwacht wat meer flauw grapjes tussendoor.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.