Skip to main content

#15 De ernst

Over de vraag of ernst en eerbied wel/niet hetzelfde zijn, of zouden moeten zijn.

Tóch nog een podcast aflevering. Ditmaal van Len en Renco en wel over de vraag hoe ernstig een kerk(dienst) dient te zijn. Is ernst gelijk aan eerbied?
| Renco Schoemaker

We konden het niet laten nog een podcast aflevering te maken alhoewel we de vorige aankondigden als laatste van dit seizoen. Maar ja, 15 klinkt toch afgeronder dan 14, nietwaar? Vandaag gaan Len en Renco in gesprek over ernst, ten dele in reactie op de vorige aflevering. Ditmaal weer met die profi mics van Len en we hopen dat het de geluidskwaliteit merkbaar ten goede kwam. In het nieuwe seizoen allicht een aflevering met de drie heren tezamen: Dick, Len en Renco. We hopen je dan weer tot luisteraar te kunnen rekenen.

Show notes

In deze onverwachte (bonus)aflevering gaan Lennert en Renco in gesprek over ernst. Over de ernst in de kerkdienst; ernst in de vorm en/of ernst in de inhoud. Al met al gelukkig niet een heel ernstig gesprek. Tot in september!

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.