geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#20 Mozaïek

Over de snel groeiende Mozaïek kerk die haar wortels in Veenendaal heeft.

In deze 20ste podcast aflevering gaat het gesprek over hoe ver de kerk moet gaan in het aansluiten bij de huidige cultuur. Is de klant koning of niet?
| Renco Schoemaker

“Wanneer je een dienst of een product wenst te verkopen, dan dien je aan te sluiten bij de doelgroep. Dat is het hele trucje.”

Ja, we durven wel hoor. Zomaar ineens is daar zwager Lennert weer om Dick te vervangen als gesprekpartner van het geloofsvoer gesprek. Er wordt weer wat geprobeerd met andere apparatuur, maar ik moet zeggen dat we het steeds beter in de vingers krijgen. De voorbereiding voor deze podcastaflevering bestond uit het lezen van dit artikel dus mocht je vanuit hier de podcast luisteren (ipv rechtstreeks vanuit je podcast app) dan zou je het betreffende artikel ook eerst kunnen doornemen. Over kerkhoppen is overigens meer te lezen en te luisteren.

Show notes

In deze aflevering van geloofsvoer gesprek hebben de zwagers Lennert en Renco over de sterk groeiende kerk Mozaïek. Ze lazen beide dit artikel in het RD en vragen zich af hoe kerkhoppen aan zowel de vertrekkende als de aankomende kant zorgvuldig kan. En Renco stelt dat de Mozaïek kerk wel erg ver gaat in het aansluiten op de huidige cultuur. Dat ziet Len natuurlijk anders.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer - 2013-

Powered by YOOtheme.