Skip to main content

#47 Geloofsverschil (in je relatie) deel 2

De leuke en lastige kanten van geloofsverschil in een relatie

Vandaag een vervolg op podcast #36. Hetzelfde onderwerp, maar nu de wederhelft van de relatie. Wat is leuk en lastig? Luister zelf mee.
| Renco Schoemaker

Deze opname maakten we al een tijdje terug, maar bleef even op de spreekwoordelijke plank. Martin luisterde de aflevering met zijn vriendin Annet (#36) maar liefst drie keer en Annet en ik nodigden hem dus welgeteld 9x uit – immers: drie keer per aflevering. Tja, onweerstaanbaar natuurlijk. Onder het genot van een pilsje praatte ik met Martin door over geloofsverschil, maar dan vanuit zijn perspectief. Leuk!

Show notes

In het voorjaar sprak Renco met Annet over geloofsverschil in haar relatie. We nodigden toen on-air haar vriend Martin uit in de podcast en die uitnodiging nam hij graag aan. In deze aflevering gaan Martin en Renco in gesprek over hetzelfde onderwerp, maar dan bezien vanuit het perspectief van Martin. Hij is een christen en zijn vriendin Annet uit aflevering 36 niet. Dank voor je openheid, Martin!

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.