Skip to main content

#36 Geloofsverschil (in je relatie)

Omdat de realiteit nu eenmaal niet is dat je altijd beide gelovig bent, of hetzelfde gelooft

Een openhartig gesprek tussen Renco en luisteraar/vriendin Annet over in je relatie samen verschillend, of niet (meer) geloven. En over elkaar daarin toch kunnen en willen vinden.
| Renco Schoemaker

“Waarom zou je het onderwerp geloof ter sprake brengen wanneer je beide lekker op de bank zit met een wijntje? Je weet immers op voorhand dat het een verschil blootlegt.”

Mijn campagne om een aflevering op te nemen met vriendin Annet heeft resultaat opgeleverd. Het was een lange campagne, maar ook een erg leuke, open en interessante opname. Dus dit keer geen gesprek met Dick en/of Lennert, maar met een heuse ‘af en toe geloofsvoer gesprek luisteraar’. De tijd vloog voorbij en ik hoop dat je hetzelfde ervaart tijdens het luisteren. En wie weet komt ze nog eens terug in een volgende aflevering :)

Show notes

In deze aflevering gaat Renco in gesprek met ‘zo nu en dan luisteraar’ en vriendin Annet over verschillend geloven en níet geloven in je relatie. Waar vind je elkaar (niet) en hoe kom je tot elkaar? Is dat nodig en wát is daar voor nodig? Een openhartig gesprek dankzij Annet.

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.