Skip to main content

geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.

 

#43 Christelijke boosheid

Waarom is onder veel christenen boosheid de minste van de emoties?

Vandaag een gesprek tussen Dick en Renco over boosheid en woede. Waarom lijkt dit de minste van de emoties te zijn onder christenen? O ja, én beter stemgeluid!
| Renco Schoemaker

Voorafgaande aan deze opname kwam mijn broer de hardware en software optimaliseren. Mijn kennis houdt hier wel zo ongeveer op, maar hij heeft veel kennis van geluid(sopnames). Dus na het installeren van een rits aan (gratis) VST plugins begon het draaien een virtuele knopjes met een knap eindresultaat, al zeggen we het zelf. Wat ook hielp is dat we niet meer aan de bovenkant in de microfoon praten, maar aan de zijkant. Dat schijnt zo te horen bij dit type microfoon. Dus ja, we praatten al een jaar verkeerd in de mic. Enfin, hierbij weer een nieuwe aflevering!

Show notes

Dick en Renco hebben vanaf vandaag een heerlijke zachte, zalvende stem. Dat zit zo: vanaf nu praten ze op de juiste manier in de microfoon én zijn hun stemmen geoptimaliseerd, jawel. Dus dit gesprek over christelijk boos zijn kán het al niet meer fout doen. Maar zonder gekheid: wat is dat toch? Dat christenen boosheid toch wel de minste van emoties vinden? Dick en Renco gaan er over in gesprek!

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *