Skip to main content

#34 (on)geloofsjaloezie

Waarop zijn gelovigen en niet-gelovigen jaloers op bij elkaar?

Dick, Lennert en Renco bevragen elkaar in deze podcastaflevering over hun jaloezie naar niet-gelovigen. Een zelden gestelde vraag met verrassende antwoorden.
| Renco Schoemaker

Ook deze podcast werd, net als 33, opgenomen in de podcaststudio bij Lennert in Deventer. Hij praat met Dick en Renco over geloofsjaloezie. Het is een onderwerp ‘dichterbij huis’ en deze aflevering wordt daarmee wat persoonlijker dan de vorige. Beide zijn opgenomen op dezelfde avond. De mannen besloten op het einde tot vaker samen opnemen in dezelfde ruimte. Hopelijk maken we het waar :)

Show notes

Deze aflevering gaat weliswaar over jaloezie, maar meer specifiek over de jaloezie die er kan bestaan tussen gelovigen en niet-gelovigen. Zo zou een niet-gelovige op momenten jaloers kunnen zijn op het geloof in een hemel van een gelovige. Maar Dick, Lennert en Renco praten het meest over de vraag andersom: drie punten waarop je jaloers bent bij niet-gelovigen. Een zelden gestelde vraag met verrassende antwoorden.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.