Skip to main content

#33 Determinisme

Heeft iedere gebeurtenis een reden of is het willekeur?

In deze aflevering van podcast geloofsvoer gesprek gaan Dick, Lennert en Renco in gesprek over (religieus) determinisme. Leuker dan je denkt.
| Renco Schoemaker

We keken er al naar uit: weer samen in één ruimte een podcast opnemen. Dit keer togen Dick en Renco richting Deventer waar Lennert hen ontving ik een heuse podcaststudio. Alleen al die twee zaken maakten het een zeer geslaagde avond. Twee afleveringen werden opgenomen waarvan dit de eerste is. Niet zo’n toegankelijk onderwerp, maar hopelijk wél een toegankelijk gesprek. Je mag het zelf gaan beoordelen.

Show notes

Deze aflevering heeft een hoop drieën. Ten eerste #33, maar ook drie personen (Dick, Lennert en Renco) en een intro die de derde keer pas goed was opgenomen. Daar word je vanzelf een beetje flauw van. Het onderwerp leent zich er ook wel voor: Renco kwam voor de dag met (religieus) determinisme en bezorgde het gezelschap dus wat huiswerk vooraf. Maar wees gerust, we praten in vrij normale taal over (denken we).

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.