geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#18 Domineesland

Inspiratie die onder andere gevonden werd bij dominee Marleens Bootens.

Dick en Renco luisterde beide het podcastdrieluik Domineesland en gaan in gesprek over de rol van de dominee en onzichtbare grenzen.
| Renco Schoemaker | Reageren

We pakken met deze aflevering het tweede seizoen verder op. Ditmaal werd ook ik, Renco, in stereo opgenomen dus dat luistert vast aangenamer. Voor de liefhebber schreef ik een blog in de serie ‘Kijkje achter de schermen’ over de eerdere en nu nieuwe manier van podcasten. We hopen het komende seizoen ons meer en meer thuis te voelen in podcastland. Leuk dat je luistert!

“Het is heel belangrijk als kerk cultureel aan te sluiten. Of wordt er dan voor je gevoel een onzichtbare grens overschreden?”

#18 Domineesland

Show notes

Voor deze aflevering luisterden Dick en Renco beide het podcastdrieluik ‘Domineesland’ van weetwatjegelooft.nl. Is de dominee vooral een vertegenwoordiger van God of vooral een charismatisch leider? Of iets anders? Dick vertelt over zijn eigen ervaring als jeugdwerker van meerdere kerken en Renco ontdekt dat grenzen die onzichtbaar zijn er toe doen. Aan het einde werd de belofte gedaan hier te linken naar een Holy Shit Youtube frament met Marleens Bootens.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Blogs lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op dit moment

  • God 9.0 – over godsbeelden

    In de komende podcast hoop ik met Dick van gedachten te wisselen over godsbeelden. Wat zijn dat eigenlijk? Het raakt aan een boek dat ik …
  • #12 Rationeel geloof

    Op uitnodiging van mij keken we beide een aflevering van het programma Andries, met daarin als gast Jurjen van Houwelingen. Vervolgens ov…
  • Alles is gezegend

    In 2020 kwam Typhoon met zijn nieuwe album: Lichthuis. Het was alweer even geleden dat Typhoon van zich liet horen. Na het succesvolle vo…

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2021