Skip to main content

#18 Domineesland

Inspiratie die onder andere gevonden werd bij dominee Marleens Bootens.

Dick en Renco luisterde beide het podcastdrieluik Domineesland en gaan in gesprek over de rol van de dominee en onzichtbare grenzen.
| Renco Schoemaker

“Het is heel belangrijk als kerk cultureel aan te sluiten. Of wordt er dan voor je gevoel een onzichtbare grens overschreden?”

We pakken met deze aflevering het tweede seizoen verder op. Ditmaal werd ook ik, Renco, in stereo opgenomen dus dat luistert vast aangenamer. Voor de liefhebber schreef ik een blog in de serie ‘Kijkje achter de schermen’ over de eerdere en nu nieuwe manier van podcasten. We hopen het komende seizoen ons meer en meer thuis te voelen in podcastland. Leuk dat je luistert!

Show notes

Voor deze aflevering luisterden Dick en Renco beide het podcastdrieluik ‘Domineesland’ van weetwatjegelooft.nl. Is de dominee vooral een vertegenwoordiger van God of vooral een charismatisch leider? Of iets anders? Dick vertelt over zijn eigen ervaring als jeugdwerker van meerdere kerken en Renco ontdekt dat grenzen die onzichtbaar zijn er toe doen. Aan het einde werd de belofte gedaan hier te linken naar een Holy Shit Youtube frament met Marleens Bootens.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.