geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#4 Godsbeelden

Wat zij het? Hoe onstaan ze? Hoe veranderen ze? En ook: hoe kom je er vanaf?

In deze aflevering van geloofsvoer gesprek hebben Dick en Renco het over godsbeelden. Wat zegt jouw godsbeeld over jou en over God? Luister mee.
| Renco Schoemaker | Reageren

Na onze eerste podcast kwam het einde van 2020 in zicht en konden we ons niet bedwingen een aflevering aan TV-series en een aflevering aan muziek te spenderen. Nu pakken we de draad weer op met een aflevering over godsbeelden. Daarnaast komt er hopelijk vanaf nu meer regelmaat in de podcast. We proberen iedere maand twee afleveringen op te nemen van ongeveer 30 minuten. Eventueel kan je voor het luisteren van deze aflevering de blog van Renco over godsbeelden lezen.

“Commentaar op je God kan voelen als commentaar op jezelf.”

#4 Godsbeelden

Show notes

Dick en Renco gaan in gesprek over godsbeelden. Wat zijn het? Hoe ontstaan ze? Hoe veranderen ze over tijd? En misschien ook wel: hoe kom je er (deels) weer vanaf? Lees eventueel ook de blog die er aan vooraf ging: God 9.0 – over godsbeelden.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Blogs lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op dit moment

  • God 9.0 – over godsbeelden

    In de komende podcast hoop ik met Dick van gedachten te wisselen over godsbeelden. Wat zijn dat eigenlijk? Het raakt aan een boek dat ik …
  • #12 Rationeel geloof

    Op uitnodiging van mij keken we beide een aflevering van het programma Andries, met daarin als gast Jurjen van Houwelingen. Vervolgens ov…
  • Alles is gezegend

    In 2020 kwam Typhoon met zijn nieuwe album: Lichthuis. Het was alweer even geleden dat Typhoon van zich liet horen. Na het succesvolle vo…

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2021