Skip to main content

#83 Christenen en duurzaamheid

Een gesprek (of discussie?) over duurzaamheid tussen Dick, Renco en twee nogal verschillende gasten: Marcel en Job.

Dick en Renco gaan over christelijke duurzaamheid in gesprek met twee nogal verschillende gasten: Marcel en Job. Het levert een lekker scherp gesprek op.
| Renco Schoemaker

Deze opname was even blijven liggen omdat er een 40dagentijd tussendoor kwam. Al ruim twee maanden geleden namen we dit gesprek op en ik ben blij dat ‘ie nu eindelijk als podcast online verschijnt! Want met twee (nogal verschillende) gasten bleek het een lekker scherp gesprek te worden met veel interactie. Het beviel ons goed én het is een onderwerp waar we al langer eens de diepte over in wilden. Of dat gelukt is mag je hieronder in de comments laten weten :)

Show notes

Na het 40dagen zesluik hervatten we geloofsvoer gesprek met een aflevering over duurzaamheid. Gasten Marcel en Job brachten meer dan voldoende (tegenovergestelde) meningen en vragen mee om het samen met Dick en Renco tot een geanimeerd gesprek te maken. Luister mee met onze discussie in deze wat langere aflevering!

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.