Skip to main content

#75 Later toch (weer) gaan geloven

Renco en Dick gaan in gesprek met Lennert en zijn vader Bert over later (toch) weer christen worden

Renco en Dick gaan in gesprek met Lennert en zijn vader Bert over het proces van christen worden als twintiger of dertiger adhv 3 interviews.
| Renco Schoemaker

Eind vorig jaar namen we (Dick, Bert en ik) twee afleveringen op in de podcast studie in Deventer, maar later bleek dat het SD kaartje defect was en daarmee beide opnames onbruikbaar waren. Dat is even slikken, maar ruim twee maanden later is daar weinig meer van te merken in deze nieuwe poging. En ook Lennert kon er vanavond bij zijn. Al met all een gezellige avond met twee interessante gesprekken (opnames) waarvan dit de eerste is.

Show notes

Renco en Dick gaan weer als ‘vanouds’ in gesprek met Lennert en zijn vader Bert in de Rocketboys podcast studio Deventer. Dit keer gaan ze in gesprek over (later) christelijk worden aan de hand van drie korte interviews in het blad De Nieuwe Koers. Welke motivaties heeft iemand van 20 of 30 om zich, soms gaandeweg, (weer) christen te noemen? Daar valt best wat over te zeggen, zo bleek. En Renco voelt zich de arbeider in de wijngaard.

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.