Skip to main content

#69 Loud & Proud festival

Live vanuit Betzdorf, Duitsland met Derk en Gerjan

Renco praat tijdens Loud & Proud Festival met broer Gerjan en goede vriend Derk over de aantrekkingskracht van christelijke metal.
| Renco Schoemaker

Lang naar uitgekeken, maar half oktober was het eindelijk zover: Loud & Proud Festival. Ook dit jaar weer een ijzersterke line-up en een algehele ervaring die de verwachtingen overtrof (check ook). Dit jaar drong ik aan op het samen opnemen van een podcast tussen de eerste en tweede avond. Dat kwam goed uit de verf en een foto van de leuke set-up in ons hotel / bierhaus is op te vragen. Was leuk om met de mobiele podcast kit ter plaatse te kunnen opnemen!

Show notes

Half oktober vertrok Renco (wederom) richting het Duitse, christelijke metalfestival Loud & Proud met zijn broer Gerjan en goede vriend Derk. Ze bespreken de aantrekkingskracht van harde, christelijke metalmuziek in pittoreske Duits dorpjes. Welke overeenkomsten zijn er met een kerkdienst? Hoeveel Weizen drinken de drie heren eigenlijk gedurende die twee dagen? Wat is een moshpit? En voor welke bands komen ze eigenlijk? Gaat dat horen.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.