Skip to main content

#67 Vakantiegeloof en geloofsvakantie

Kan je op vakantie van je geloof en kun je van je vakantie een geloofsvakantie maken?

In deze eerste aflevering van seizoen vier verwelkomen Dick en Renco gast Eelke. Ze hebben het over de verschillende combinaties van geloof en vakantie.
| Renco Schoemaker

Het werd tijd dat er weer een nieuwe geloofsvoer gesprek online kwam! Maar het goede nieuws is: dat moment is aangebroken en vanaf nu zijn we er weer iedere twee weken met een nieuwe aflevering. Deze namen we op met Eelke die aan de keukentafel bij Renco aan hem en Dick vertelde hoe zijn kampeervakantie er uit zag. Het was een leuke start van het nieuwe seizoen en hopelijk schuift Eelke nog eens aan!

Show notes

Dick en Renco trappen het nieuwe, vierde seizoen van geloofsvoer gesprek af met gast Eelke. Ze bespreken de neiging in de zomervakantie ook met geloofsvakantie te willen gaan terwijl Eelke ook vertelt over zijn vakantiegeloof op een christelijke camping. Tja, daarover bestaan wat vooroordelen die wel en niet waar blijken te zijn. Luister mee ons mee en haak aan bij dit nieuwe seizoen!

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.