Skip to main content

geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.

 

#57 Niet te vermijden lijden

Mattheüs 16: 13-21 – Niet te vermijden Lijden (Lijdenstijd 4/4)

Onderweg naar Pasen verschijnen er in de lijdenstijd vier afleveringen waarin Dick en Renco in gesprek gaan met predikant Evert Jan. Vandaag het slot.
| Renco Schoemaker

Zonder gekheid is er altijd wel iets technisch te melden bij podcastopnames op andere plaatsen en/of met andere apparatuur. Dit keer stopte software Hindenburg er ineens mee nadat de screensaver werd ingeschakeld door mijn laptop. Het leek erop dat we alles kwijt waren, maar ik vond toch de opnames in .wav bestanden terug. Handmatig weer ingeladen en na enkele gespannen minuten konden we het gesprek hervatten. Hopelijk op een zo natuurlijk mogelijke manier. Kan jij horen waar de knip zit?

Show notes

In aansluiting op het thema in de kerkdienst van de Nederlands Gereformeerde Kerk 2 in Zwolle (zie links hieronder) is dit een nieuwe aflevering in het vierluik. In deze vierde en laatste aflevering staat het verhaal uit Mattheüs 16: 13-21 centraal.

Thema: Wie zeggen de mensen dat Ik ben?

Nieuwsgierig geworden? Je kan de dienst terugluisteren of -kijken via Youtube (hier) of Kerkomroep (hier).

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *