Skip to main content

geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.

 

#56 Honger naar wonderen

Johannes 6: 25-51 – Honger naar Wonderen (Lijdenstijd 3/4)

Onderweg naar Pasen verschijnen er in de lijdenstijd vier afleveringen waarin Dick en Renco in gesprek gaan met predikant Evert Jan. Vandaag deel 3.
| Renco Schoemaker

Tja, met nieuwe apparatuur moet je wel om kunnen gaan. Het configureren van de 18i8 was eerder gelukt, maar software Hindenburg weigerde meer dan 2 microfoons te herkennen en dat is wat vervelend wanneer je voornemens bent met 3 personen (en dus microfoons) op te nemen. Na een verlossende tip van m’n broer konden we alsnog aan de slag. Het bleek te maken te hebben met ASIO. Mot je net weten… Omdat we voor een derde keer samen opnamen verliep het gesprek, naar onze eigen mening, wat soepeler/natuurlijker dan eerder. Maar dat is vooral aan jou om te beoordelen natuurlijk!

Show notes

In aansluiting op het thema in de kerkdienst van de Nederlands Gereformeerde Kerk 2 in Zwolle (zie links hieronder) is dit een nieuwe aflevering in het vierluik. In deze derde aflevering staat het verhaal uit Johannes 6: 25-51 centraal.

Thema: Hoe kan Hij zeggen dat Hij uit de hemel komt?

Nieuwsgierig geworden? Je kan de dienst terugluisteren of -kijken via Youtube (hier) of Kerkomroep (hier).

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *