Skip to main content

#55 Liefde van een zondares

Lucas 7:36-50 (Lijdenstijd 2/4)

Onderweg naar Pasen verschijnen er in de lijdenstijd vier afleveringen waarin Dick en Renco in gesprek gaan met predikant Evert Jan. Vandaag deel 2.
| Renco Schoemaker

Direct na de vorige aflevering, namen we deze op. Er moest ook nog een bezoek worden gebracht aan de kunstvoorstelling op de basisschool van mijn kinderen, maar hopelijk hoor je de haast er niet aan af. Het is allemaal in orde gekomen. Zo’n eerste aflevering is wat meer aftasten en elkaar leren kennen en zelf vonden we deze tweede aflevering soepeler lopen. Totdat we stuitten op het theodicee. Gelukkig hield Dick ons kort. Wanneer je dit leest, hebben we ook deel 3 en 4 al opgenomen. Hopelijk met betere audio..

Show notes

In aansluiting op het thema in de kerkdienst van de Nederlands Gereformeerde Kerk 2 in Zwolle (zie links hieronder) is dit een nieuwe aflevering in het vierluik. In deze tweede aflevering staat het verhaal uit Lucas 7:36-50 centraal.

Thema: Wie is Hij, dat Hij de zonden van mensen vergeeft?

Nieuwsgierig geworden? Je kan de dienst terugluisteren of -kijken via Youtube (hier) of Kerkomroep (hier).

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.