Skip to main content

#54 Geloof en ongeloof

Marcus 4:35-41 (Lijdenstijd 1/4)

Onderweg naar Pasen verschijnen er in de lijdenstijd vier afleveringen waarin Dick en Renco in gesprek gaan met predikant Evert Jan. Vandaag deel 1.
| Renco Schoemaker

Ja, dat was leuk! In onze kerkgemeente hebben we sinds begin dit jaar een nieuwe predikant en hij – Evert Jan – vroeg mij of we met hem wilde podcasten in de lijdenstijd. Om als gemeente in de lijdenstijd meer dan normaal bezig te zijn met ons (on)geloof. De ruimte was wat krap en daarmee de geluidskwaliteit niet briljant, maar lang leve post-productie. En het was vooral leuk om in dit verband met elkaar (door) te praten!

Show notes

Dick en Renco werden benaderd door kersverse predikant Evert Jan – van de gemeente waar ook Renco kerkt – voor het maken van een korte podcastserie tijdens de lijdenstijd. Nou, daar waren ze direct voor te vinden. Vandaag de eerste van vier afleveringen waarin het verhaal uit Marcus 4:35-41 centraal staat.

Thema: Wie is Hij, dat de wind en het water Hem gehoorzamen?

Nieuwsgierig geworden? Je kan de dienst terugluisteren of -kijken via Youtube (hier) of Kerkomroep (hier).

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.