Skip to main content

#52 Grenzeloos relativeren?

De eerste aflevering met (maar liefst) vier stemmen.

Na jaren campagne besloot vriend Reinout aan te sluiten bij Dick, Lennert en Renco in de podcaststudio in Deventer. En dat leverde een boeiend gesprek op over een lastig onderwerp.
| Renco Schoemaker

Na een jarenlange campagne besloot een wederzijdse vriend van Dick en Renco aan te sluiten in de podcaststudie van zwager Lennert in Deventer. Ditmaal dus vier personen, vier sprekers en vier stemmen. Voor ons een leuke mijlpaal én een gezellige avond over boeiende onderwerpen; ook voor, tussen en na de opnames. Al met al voor herhaling vatbaar, menen wij. Wat vond jij? Laat hieronder een reactie achter!

Show notes

Voor het eerst een aflevering met maar liefst vier stemmen. Lastig onderwerp van gesprek is het gevolg van God doodverklaren (Nietzsche) en het effect daarvan op religie. Is religie –  en ook het geloof van God – te relativeren? Wat gebeurt er dan? Heeft ieder mens een niet te relativeren, aangeboren religieuze kern? Al met al een lastig, maar hopelijk alsnog luisterwaardig gesprek. Wij denken van wel :)

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.