Skip to main content

#49 Luisteren en vragen stellen

En dat blijkt voor Renco nog best lastig…

Renco gaat in deze eerste aflevering van het nieuwe jaar in gesprek met gast Onno over het onderwerp luisteren en vragen stellen. Het is best lastig hoor.
| Renco Schoemaker

“Ik ga dan naar huis en denk: ik heb weer teveel gepraat. Ik heb de ander de pas afgesneden.”

Al in november namen we deze aflevering op en die krijg nu de eer de eerste van het nieuwe jaar te zijn. Onno en ik zitten bij elkaar in de kerk, wandelen regelmatig én zijn beide ouderling in de kerkenraad van onze gemeente. Al deze zaken komen aan bod in deze aflevering over het luisteren naar anderen. Ter sprake komt ook het boek dat Elke Wiss daarover schreef. Het werd een aflevering waarop ik m’n best moest doen het onderwerp (en het geleerde) direct toe te passen. Jij mag beoordelen of dat (enigszins) gelukt is.

Show notes

Een nieuwe aflevering in een nieuw jaar. Dit keer een gesprek tussen Renco en gast Onno over het onderwerp luisteren, dat Onno inbracht. Hij blijkt daar veel van de weten én er goed in te zijn. Wat valt daar van op te steken, anders dan dat Renco veel praat? Dat ontdek je alleen door te luisteren (naar deze aflevering ;-)

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.