geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.

 

#48 Heilige herrie

Kan iets herrie én heilig zijn?

Renco en Dick praten via de Heilige Herrie adventskalender over aansluiting zoeken tussen het heilige en het alledaagse. Kan dat, en hoe kan dat dan goed?
| Renco Schoemaker

“Zo kunnen we God overal wel bijslepen…”

Begin december namen we deze laatste opname van het jaar al op. Een aflevering met nauwelijks voorbereiding die niettemin goed uit de verf kwam. Als muziekliefhebbers vinden we elkaar natuurlijk in zoiets als de Heilige Herrie adventskalender het bleek een prima ingang voor een verdere verkenning. Tot volgend jaar!

Show notes

In deze laatste aflevering van het jaar gaan Dick en Renco in gesprek over aansluiting zoeken tussen het heilige en het alledaagse n.a.v. het initiatief de Heilige Herrie adventskalender. Het veralledaagsen van het heilige kan rekenen op weerstand en het is ook vaak genoeg weinig succesvol. Maar het kan wel degelijk lonen, zogezegd. Luister mee en reageer hieronder.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer - 2013- - powered by YOOtheme.

volg ons   —