Skip to main content

#40 Omgekeerde vlag

Seizoen 3 is van start! Dick en Renco gaan in gesprek over de omgekeerde vlag, polarisatie en de rol van de politiek en de christelijke partijen in die politiek.
| Renco Schoemaker

In deze eerste aflevering van seizoen drie hebben we er weer zin in! De omgekeerde vlag die we vaker zagen en zien dan ons lief is, moet er aan geloven in deze aflevering. Vanuit daar nemen we onze meest politieke aflevering tot nu toe op langs de lijn van polarisatie (pun intended).

Show notes

Dick en Renco trappen het nieuwe, derde seizoen van geloofsvoer gesprek af met gevoelens over de Nederlandse vlag, maar dan dus omgekeerd. Het laat ze niet onberoerd en zo komen ze op een gesprek over politiek en polarisatie. Vanaf nu verschijnt er iedere twee weken weer een nieuwe aflevering dus abonneer je als je dat nog niet hebt gedaan.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.