Skip to main content

#39 Refolutie

Over reformatorische christenen naar aanleiding van het Powned tweeluik.

In deze laatste aflevering van het seizoen praten Dick en Renco na over het Powned tweeluik Refolutie – over de reformatorische aantrekkingskracht.
| Renco Schoemaker

Oké, nog ééntje dan. Een laatste opname tussen Dick en mij, Renco. Vanwege praktische omstandigheden dit keer remote, maar dat zal de pret niet drukken hoop ik. We keken vooraf beide aflevering van Refolutie zoals gepresenteerd door de ‘soms nogal zuigende’ Rutger Castricum. Het programma laat erg veel liggen, maar geeft tegelijkertijd een redelijk inkijkje. Maar zo’n programma schreeuwt natuurlijk om een geloofsvoer gesprek (na)beschouwing. Wees gerust, wij voelden dat ook zo. Bij dezen!

Show notes

Dick en Renco keken beide het tweeluik Refolutie van Powned, gepresenteerd door Rutger Castricum. Ze bespreken tijdens deze laatste aflevering van dit podcastseizoen waarom de (conservatief protestants-christelijke) ‘reformatorische’ stroming wel en/of geen aantrekkingskracht heeft op hen, en op jongeren. En waarom? Kortom: een onmisbare beschouwing bij het tweeluik Refolutie! Tot in september :)

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.