Skip to main content

#38 Geloofsimpasse

Lennert en Renco delen over hun zoektocht in geloof en Lennert benoemt een impasse

Lennert en Renco beginnen deze aflevering mokkend, maar stelden later vast dat het alsnog een interessant, open en eerlijk gesprek werd. Over verandering in geloof en een impasse die zich aandient.
| Renco Schoemaker

Eigenlijk had hier een podcast gestaan tussen Lennert, zijn (debuterend) vader Bert en Renco. Maar liefst twee opnames maakten ze in Deventer podcaststudio, maar omwille van technische euvel zijn ze beide niet te publiceren. Balen zeg! Zo begint dan ook deze ‘vervanging-podcast’ ook: balend. Niettemin wordt het, denken wij, een interessant gesprek over veranderingen in geloof. Achter én voor ons.

Show notes

Wat begon als een aflevering tussen cranky zwagers Lennert en Renco ontpopte zich in een open, eerlijk gesprek over een impasse in het geloof. Wat we daarmee bedoelen mag je zelf gaan beluisteren. Zelf praatten we nog langer door, maar van Dick mag een aflevering nooit de 40 minuten raken :-)

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.