geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#27 Waarom geloven?

In deze aflevering blijkt dat het antwoord op deze vraag tenminste drie uiteenlopende vormen kan aannemen.

Ook deze aflevering is een gesprek tussen Lennert, Dick en Renco. Waarom geloven zij eigenlijk? Daarop komen drie nogal uiteenlopende antwoorden.
| Renco Schoemaker

Deze aflevering namen we direct op na de vorige en we grijpen zo nu en dan ook terug daarop. Ook hoor je referenties naar de ‘Real talk’ afleveringen waarmee we doelen op podcast aflevering 22 t/m 24. Het wordt wat persoonlijker in deze opname omdat de vraag natuurlijk ook best persoonlijk is. Geloof jij? Waarom wel/niet? Laat het weten in een reactie onderaan deze pagina of mail ons op gesprek@geloofsvoer.nl. Reacties nemen we graag mee naar volgende opnames en uiteraard kan dat zonder jouw naam daarbij te noemen.

Show notes

Deze aflevering is direct opgenomen na aflevering 26 over geloofsgeluk en is dus weer een gesprek tussen Dick, Lennert en Renco. Ze praten verder over de baten van geloven en brengen het dichterbij: waarom geloven zij eigenlijk? Op die vraag komen drie uiteenlopende antwoorden, kan wel gesteld worden. Wil je reageren met jouw antwoord? Laat een berichtje achter onder de podcast op de website of mail naar gesprek@geloofsvoer.nl.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer - 2013-

Powered by YOOtheme.