Skip to main content

#11 Zending

Hoe eerlijk zijn we over het succes van zending?

Waarom komt zending vaak zo bevreemdend over? Dick en Renco gaan er over in gesprek in aflevering 11. Waar dan heen met de zending?
| Renco Schoemaker

“Zending staat op nummer 9 (van 10). Ik vind zending niet de manier om de booschap te verspreiden.”

Ditmaal een podcast zoals opgenomen aan het einde van een werkweek, wat later op de avond. Hopelijk lijdt de kwaliteit er niet onder. Voor deze aflevering hadden we ons niet voorbereid, maar Dick had nu eenmaal op het einde van de vorige aflevering aangegeven dat hij het over zending wilde hebben. Dus zo onbevangen als maar kan gingen we het gesprek er over aan.

Show notes

Aan de hand van (uiteindelijk) het beeld van de met koffers over de Himalaya slepende zendeling hebben Dick en Renco het over, jawel, zending. Wat ze er vreemd aan vonden en vinden, of zending in deze vorm een toekomst kan hebben. Hoe eerlijk zijn we over het succes van zending?

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.