geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#8 Solidaire kerk

Over de vraag of een kerk solidair is door haar deuren níet te openen.

Dick en Renco wisselen in deze aflevering van gedachten over hoe kerken solidair zijn ten tijde van corona. Is een kerk solidair door níet open te gaan?
| Renco Schoemaker | Reageren

Ook vandaag heeft Renco de telling weer niet op orde. In de intro praat hij braaf over aflevering 7, maar we zijn gewoon al bij acht dus hè. Vandaag een aflevering zonder edits, zonder bonus en dus gewoon onversneden conversatie tussen Dick en Renco. Hopelijk vind je het interessant en weet dat je onderaan deze pagina kunt reageren.

“Door hardop te zeggen: “Wij zijn solidair” verliest het een deel van zijn kracht.”

#8 Solidaire kerk

Show notes

Verreweg de meeste kerken in Nederland houden hun deuren gesloten nu de gezondheidsrisico’s groot zijn. Enkele kerken vestigen de aandacht op zichzelf door wél open te gaan. Dick en Renco wisselen in deze aflevering van gedachten over hoe kerken solidair zijn ten tijde van corona. Is een kerk solidair door níet open te gaan?

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app Wat jij wil.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Blogs lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op dit moment

  • Geld, tijd, ruimte en anderen deel 2

    Mijn vorige blog ging over slaap vatten, mentale rust en de invloed van geld en tijd daarop. Vandaag het vervolg op die blog met de onder…
  • #9 Bloot

    Mocht de titel je aandacht niet gegrepen, dan allicht de afbeelding. Maar hopelijk zal het de inhoud van aflevering 9 zijn die je deed be…
  • Praise the Void

    Door de jaren heen kwam de (stevige metal) band Demon Hunter meerdere keren voorbij. Met een indrukwekkend repertoire aan albums werd het…

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2021