geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#8 Solidaire kerk

Over de vraag of een kerk solidair is door haar deuren níet te openen.

Dick en Renco wisselen in deze aflevering van gedachten over hoe kerken solidair zijn ten tijde van corona. Is een kerk solidair door níet open te gaan?
| Renco Schoemaker | Reageren

Ook vandaag heeft Renco de telling weer niet op orde. In de intro praat hij braaf over aflevering 7, maar we zijn gewoon al bij acht dus hè. Vandaag een aflevering zonder edits, zonder bonus en dus gewoon onversneden conversatie tussen Dick en Renco. Hopelijk vind je het interessant en weet dat je onderaan deze pagina kunt reageren.

“Door hardop te zeggen: “Wij zijn solidair” verliest het een deel van zijn kracht.”

#8 Solidaire kerk

Show notes

Verreweg de meeste kerken in Nederland houden hun deuren gesloten nu de gezondheidsrisico’s groot zijn. Enkele kerken vestigen de aandacht op zichzelf door wél open te gaan. Dick en Renco wisselen in deze aflevering van gedachten over hoe kerken solidair zijn ten tijde van corona. Is een kerk solidair door níet open te gaan?

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Blogs lezen

Podcast bewerken

Vul hier de titel van de podcast in. Begin daarbij het het episode nummer, bijvoorbeeld '#1 Heilig en profaan'. Ivm de opmaak van de site is een lange titel minder mooi. Benut dan vooral ook de ondertitel.

Vul hier de ondertitel van de podcast in. Bijvoorbeeld: In gesprek over wat de kerk anno 2020 nog te bieden heeft.

Vul hier de (tot lezen uitnodigende) introtekst van de podcast in. Deze tekst verschijnt boven de 'Verder lezen' knop. Bij voorkeur één alinea.

Vul hier optioneel een quote - zonder aanhalingstekens - uit podcast in, die je uitgelicht wilt zien. Wordt getoond boven de shownotes.

Plak hier de shownotes vanuit Anchor.

Plak hier de embed URL van de podcast episode. Log daarvoor in op anchor.fm en navigeer naar de juiste episode. Kopieer de 'embed code' en destilleer daar de URL uit. Een voorbeeld: https://anchor.fm/geloofsvoer/embed/episodes/1-Heilig-en-profaan-emk3dc

Upload (of selecteer) hier de afbeelding bij de podcast. De afbeelding moet 1800 pixels breed zijn en 1200 pixels hoog. Verder mag deze niet groter zijn dan 500kb en moet het een .jpg afbeelding zijn.

Vul hier de 'meta tekst' in bij de podcast. Deze tekst wordt getoond in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Maak de tekst zo lang mogelijk, maar niet langer dan 155 tekens. De tekst wordt óók gebruikt bij het plaatsen van de postcast op Facebook dus zorg dat het uitnodigt tot lezen ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op dit moment

  • Good Lord the Light

    Een gedicht van Christian Wiman: Good Lord the Light Uit de dichtbundel ‘Survival is a Style’ – Farrar, Straus en Girou…
  • #12 Rationeel geloof

    Op uitnodiging van mij keken we beide een aflevering van het programma Andries, met daarin als gast Jurjen van Houwelingen. Vervolgens ov…
  • Dying Is Absolutely Safe

    Afgelopen week liep ik weer eens een etappe van het Pieterpad. En met alle podcasts in de zomervakantiemodus kom je nog eens aan muziek l…

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2021