Skip to main content

#8 Solidaire kerk

Over de vraag of een kerk solidair is door haar deuren níet te openen.

Dick en Renco wisselen in deze aflevering van gedachten over hoe kerken solidair zijn ten tijde van corona. Is een kerk solidair door níet open te gaan?
| Renco Schoemaker

“Door hardop te zeggen: “Wij zijn solidair” verliest het een deel van zijn kracht.”

Ook vandaag heeft Renco de telling weer niet op orde. In de intro praat hij braaf over aflevering 7, maar we zijn gewoon al bij acht dus hè. Vandaag een aflevering zonder edits, zonder bonus en dus gewoon onversneden conversatie tussen Dick en Renco. Hopelijk vind je het interessant en weet dat je onderaan deze pagina kunt reageren.

Show notes

Verreweg de meeste kerken in Nederland houden hun deuren gesloten nu de gezondheidsrisico’s groot zijn. Enkele kerken vestigen de aandacht op zichzelf door wél open te gaan. Dick en Renco wisselen in deze aflevering van gedachten over hoe kerken solidair zijn ten tijde van corona. Is een kerk solidair door níet open te gaan?

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.