geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#5 Hellend vlak

Waarom en wanneer vallen we terug op het ‘hellend vlak’ argument?

In aflevering vijf gaan Dick en Renco in gesprek over het hellend vlak. Waarom en wanneer gebruiken we dit argument? Luister mee.
| Renco Schoemaker | Reageren

Met onze nieuwe planning krijgen we langzamerhand regelmaat in het podcasten, naast – en deels ten koste van – het blogs schrijven. Deze vijfde aflevering is wat korter omdat ik kennelijk soms moeite heb met klokkijken en het geheel ge-edit heb tot 20 minuten. Hopelijk niet minder interessant! Laat je ’t weten in een reactie?

“Als je eenmaal gaat zeggen: dit is symbolisch, dan kan er uitholling plaatsvinden.”

#5 Hellend vlak

Show notes

Heb jij wel eens in een gesprek over geloof, God of kerk het hellend vlak voorbij horen komen? Waarom en wanneer vallen we terug op dit argument? Daarover gaan Dick en Renco vandaag in gesprek. O ja, Nietzsche komt ook voorbij.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Blogs lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op dit moment

  • God 9.0 – over godsbeelden

    In de komende podcast hoop ik met Dick van gedachten te wisselen over godsbeelden. Wat zijn dat eigenlijk? Het raakt aan een boek dat ik …
  • #12 Rationeel geloof

    Op uitnodiging van mij keken we beide een aflevering van het programma Andries, met daarin als gast Jurjen van Houwelingen. Vervolgens ov…
  • Alles is gezegend

    In 2020 kwam Typhoon met zijn nieuwe album: Lichthuis. Het was alweer even geleden dat Typhoon van zich liet horen. Na het succesvolle vo…

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2021