geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#1 Heilig en profaan

Over het onderscheid tussen heilig en profaan

In deze eerste episode van de podcast praten Dick en Renco over het onderscheid tussen heilig en profaan n.a.v. het kruisigem fragment in het Sinterklaasjournaal.
| Renco Schoemaker | Reageren

Vandaag de allereerste episode van de geloofsvoer gesprek hier online! Na wat technische voorbereidingen, aanschaf van twee microfoons en diverse proefopnames vonden we dit publiceerbaar. Onze eerst stap in het land der podcasts. We hopen met regelmaat een podcast te publiceren met een lengte van maximaal 30 minuten. Het zijn letterlijk gesprekken tussen mij en Dick over onderwerpen waar we ook over (blijven) bloggen. Reactie op de podcast? Plaats ‘em hieronder!

“Als iemand een cartoon maakt van Jezus, dan denken wij niet: dat is echt Jezus. Wij denken: dat is iemand die een tekening maakt over Jezus.”

#1 Heilig en profaan

Show notes

In deze eerste episode van de geloofsvoer gesprek podcast praten Dick en Renco over het onderscheid tussen heilig en profaan n.a.v. het ‘kruisigem’ fragment in het Sinterklaasjournaal. Ook gaan ze kort in op een recent interview met Typhoon waarin hij stelt dat zoeken toch vooral op instemming kan rekenen, maar het vinden een stuk minder.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app Wat jij wil.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Blogs lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op dit moment

  • Geld, tijd, ruimte en anderen deel 2

    Mijn vorige blog ging over slaap vatten, mentale rust en de invloed van geld en tijd daarop. Vandaag het vervolg op die blog met de onder…
  • #7 Christelijke politiek

    In het kielzog van de verkiezingsuitslag namen Dick en Renco een episode op over christelijke politici n.a.v. een reeks interviews met li…
  • Praise the Void

    Door de jaren heen kwam de (stevige metal) band Demon Hunter meerdere keren voorbij. Met een indrukwekkend repertoire aan albums werd het…

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2021