Skip to main content

#13 Geest in de kerkdienst

In gesprek over uiteenlopende ervaringen rondom de Geest die in een kerkdienst veel of weinig ruimte krijgt

Een nieuwe aflevering van geloofsvoer gesprek over de ruimte die de Heilige Geest wel of niet krijgt in de kerkdienst. Een uitwisseling van ervaringen tussen Renco en, jawel, oudgediende Len.
| Renco Schoemaker

“Ik heb altijd een soort verlegenheid ervaren rondom de Heilige Geest en denk dat die verlegenheid er nog steeds is binnen veel kerkgemeenschappen.”

Tjonge, dan is daar toch het moment waarvan je niet dacht dat het ook nog zou komen. Len keert terug naar geloofsvoer in de podcast! En dat niet alleen; hij bracht ook professionele apparatuur mee en mede daardroor werd het de eerste geloofsvoer gesprek podcast die opgenomen is in één ruimte. Het liep wel iets uit en ook na de edit gaan we ruimschoots over het halfuur heen. Het zij zo.

Show notes

In deze aflevering gaan Renco en Lennert (jazeker, je leest het goed) in gesprek over de ruimte die de Geest krijgt of mag innemen in een kerkdienst. En al snel wordt duidelijk dat ze een nogal verschillende kerkelijke achtergrond hebben op dit gebied.

Deze aflevering is opgenomen met andere (betere) apparatuur en klinkt mogelijk anders dan je gewend bent. Hopelijk beter :)

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Comments (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.