Skip to main content

#87 Kerkje spelen

Zwager Len en zijn beste vriend Wim verkennen met Dick en Renco alle kanten van ‘kerkje spelen’

Vriend Wim is te gast met zwager Len en samen met Dick en Renco verkennen ze de zin en onzin van samen kerk(je) zijn/spelen.
| Renco Schoemaker

“Alles is anders aan die plek in vergelijking met het doordeweekse leven.”

Een samenstelling waar ik naar uit heb gekeken: podcaster Wim – beste vriend van Len – schuift aan in zijn eigen podcaststudio in Deventer. Hij brengt samen met Len een interessant onderwerp mee waar we nog wel veel langer over hadden kunnen doorpraten. Wat bedoelen we eigenlijk met ‘Kerkje spelen’? Daar vertel ik bij deze aflevering op voorhand bewust niets over; er zit dus weinig anders op dat te luisteren. Ik vond het een gezellig en inhoudelijk boeiend gesprek en ik hoop jij ook.

Show notes

Zwager Len heeft een podcast met zijn beste vriend: Door Dik & Dun. En die beste vriend heet Wim. En Wim is samen met Len te gast in geloofsvoer gesprek. Ben je weer even bij. Dick en Renco gaan met hen in gesprek over ‘kerkje spelen’ n.a.v. van deze podcastaflevering van Heilige Huisjes. Want zo voelt het soms: wat doen we hier eigenlijk in een kerk(dienst)? Alles is anders aan die plek in vergelijking met het doordeweekse leven. Daar valt veel over te zeggen. Een boeiend gesprek!

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.