Skip to main content

#50 Geloofscomplimenten

Wel of niet doen?

In deze vijftigste (jawel!) aflevering gaat het over elkaar complimenten geven over je geloofsleven of -inzet. Dat lijkt niet veel te gebeuren, of toch wel?
| Renco Schoemaker

Dit was weer zo’n aflevering die bijna vanzelf gaat. Een onderwerp dat zowel Dick als mij niet alleen tot de verbeelding spreekt, maar waarbij we ook kunnen putten uit concrete (recente) voorbeelden en situaties. Ook toen de opname klaar was, praatten we er nog lang over door. Goed teken, toch?

Show notes

In deze jubileumaflevering – jaja de 50ste! – gaan Dick en Renco in gesprek over complimenten in geloofs- en kerkcontext. Dat lijkt toch allemaal net een beetje anders te werken dan in het sociale verkeer daarbuiten. Beide brengen ze diverse voorbeelden in en wil je laten weten wat jij er van vindt? Mail dan naar gesprek@geloofsvoer.nl

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.