Skip to main content

#44 Onder de kerkdeken

Onder een deken is het vaak aangenaam, maar niet altijd..

In deze aflevering gaat Renco in gesprek met kerkgenoot Marjan en introduceren ze de term kerkdeken. Luister zelf om erachter te komen wat dat betekent.
| Renco Schoemaker

Luisteraar Marjan reageert soms via mail op podcasts en daarom nodigde ik haar voor de zomer uit voor een gezamenlijke opname. We wonen beide in Zwolle en zijn beide lid van dezelfde kerk. En eind augustus was het zover: ik toog naar haar huis en in de woonkamer namen we een free-format gesprek op dat resulteerde in – denk ik – een geslaagde aflevering! En stiekem natuurlijk blij dat onze podcast geluisterd wordt én aanzet tot een nieuw (geloofs)gesprek.

Show notes

In deze aflevering gaat Renco in gesprek met podcastluisteraar en kerkgenote Marjan. Gaandeweg het gesprek komen ze op de ‘kerkdeken’ die over veel initiatieven heen lijkt te gaan. Wat daarmee bedoeld wordt mag je zelf uitvogelen door deze aflevering te beluisteren. Marjan, leuk dat je een aflevering wilde opnemen!

Luister deze aflevering op YouTube

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is krap 40 jaar, man en vader van twee. Hij is ouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en podcasts maken. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.