geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#24 Real talk (3)

Het derde en laatste deel van het drieluik over de persoonlijke, lastige vragen van het christelijk geloof.

Dick staat in deze derde en laatste aflevering van het drieluik ‘Real talk’ centraal met zijn geloofsvragen en -worstelingen. En die zijn weer anders dan die van Lennert of Renco.
| Renco Schoemaker

“Ach ja, uiteindelijk geloven we allemaal in dezelfde God. – ik kan daar gewoon helemaal niks mee.”

Deze derde aflevering opnemen ging wat stroef vanwege technische problemen. Uiteindelijk een paar dagen later dan gepland opgenomen en alsnog blijft de verbindings- en geluidskwaliteit wat achter. Tja, zo’n grote update (naar Windows 11) brengt kennelijk met zich mee dat er een nieuwe technisch evenwicht moet worden gevonden. Enfin; hij staat er weer op! We hebben ons (Dick, Lennert en Renco) voorgenomen het nieuwe jaar af te trappen met een gezamenlijke podcast. Leuk, toch?

Show notes

In dit drieluik worden Dick, Lennert en Renco persoonlijk over hun drie grote geloofsvragen- en worstelingen. In dit 3e en laatste deel bevraagt Renco Dick over zijn drie vragen. De heren hebben het plan opgevat het nieuwe jaar te starten met een heus driegesprek. Wie weet..!

Stuk voor stuk gesprekken die de moeite van het luisteren waard zijn, denken we. Reageren? Mail naar gesprek@geloofsvoer.nl

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer - 2013-

Powered by YOOtheme.